Spørg om

Pampædia har været navnet på den fælles del af skoleudviklingen i Ringsted siden 2004. Der er sket mange ting. Også mange forskellige ting rundt omkring i kommunen. Noget har du måske aldrig hørt om, andet måske kun som rygter, noget tredie virker måske helt uforståeligt. Selv om det ikke helt kan udelukkes, at noget er opstået ved tilfældigheder, så er de fleste initiaver overvejede og derfor har de også en begrundelse. På denne side er der mulighed for at få svar, så er der noget du gerne vil kende forklaringen på? Er der noget, som undrer dig? Så tøv ikke med at skrive spørgsmålet i kommentarfeltet og koordineringsgruppen vil svare efter bedste evne.

3 comments so far

  1. Anne-Marie on

    Hej!
    jeg har læst oplæggene og kommentarerne … spændende læsning 🙂
    Men hvordan opretter man en blog for folk som gerne vil det hele, men går rundt ude i virkelighedens verden, hvor Pampædia er meget fjern?
    Hilsen
    Anne-Marie

  2. Bo Clausen on

    Hej Anne Marie
    Kunne du uddybe dit spørgsmål? Hvad kunne du godt tænke dig?
    mvh
    Bo

  3. Tina Preisler on

    Vedr. Fyraftensmøde den 1.10 på Benløse Skole

    Hej Torben
    Du fortalte bl.a i dit indlæg at der er lavet en undersøgelse, der viser at uanset om børn bliver anbragt udenfor hjemmet eller ej – får de det lige dårligt når de bliver voksne. Det provokerede mig noget. Viser undersøgelsen, noget om hvorvidt deres barndom er blevet bedre end den ellers ville have været ? Eller tænker vi rent slutresultat her ?
    Hilsen Tina
    Allindelille Skole


Skriv en kommentar